UPLIFT är programmet som gör dig redo att leva och leda fullt ut

Få ut mer av livet

Under 10-veckor möter du dig själv på ett djupare plan, i andras närvaro tillsammans med din coach. Du får ett transformativt och interaktivt program som expanderar din ledarkapacitet och öppnar din dörr till att agera utifrån en högre medvetandegrad.

 • 10 veckors transformativ utveckling som gett fenomenala resultat för över 100 deltagare 
 • 6 halvdags-workshops online, 8:30-11:30
 • 60 minuters personlig coachning uppdelat på två tillfällen
 • Videomaterial och reflektionsövningar som innehåller transformativa visualiseringar och beprövade modeller för medvetandeutveckling 
 • Del i ett exklusivt nätverk av medvetna, ambitiösa, livsbejakande och syftesdrivna ledare

Nästa kursstart i april 2024, anmälan öppen nu!

Kursdatum online-sessions 8:30-11:30:

Tisdagen 25 april

Torsdagarna  2, 16, 30 maj - 13 & 20 juni

 

Möt en större version av dig

Tidigare deltagare på Uplift vittnar om att de har uppnått resultat som normalt hade tagit 2 år i individuell coachning.

 • Frigjort sin tid, hittat enkelhet, flöde, balans och harmoni
 • Högre livsenergi, påverkan och kraft
 • Mod och passion med mindre prestation, stess och press
 • Ett tydligare syfte, kompass, och expanderat  självuttryck
 • Starkare relationer och självtillit
Karl Sjöblom

"Enorm nytta"

"Jag kan inget annat än STARKT rekommendera UPLIFT som hjälpt mig att förstå mig själv och andra mer. Jag står bättre rustad att hitta lösningar på utmaningar nu. En enorm nytta både i mitt privatliv, på jobbet och i mitt ledarskap!..."

Maja Dahlberg

"Vaknar gladare"

”Ledarskapsutbildningar” har jag gått en och annan förut, men UPLIFT som program är så mycket mer att det behövs en ny definition...Vaknar gladare, är mer tacksam för det som är och det jag har…".

Lotta Onajin

"Högsta betyg"

"ALLA som jobbar med sig själv och andra behöver den här fantastiska kursen! Så viktiga insikter om mig själv, mina drivkrafter, min önskan om vad jag vill och kan... Passa på nu för om några år är jag övertygad om att prislappen är en 0:a till."

Expandera din kapacitet som ledare

Ledare på en högre nivå av vertikal utveckling är avsevärt mer framgångsrika i att navigera den komplexitet vi idag befinner oss i och att iscensätta organisationsomfattande transformationer. Befinner vi oss i snabbrörliga miljöer med en låg medvetandegrad känner vi oro och förvirring. Med Uplift i ryggen kan du också:

 • Ha lättare att fatta beslut och stå stadigare när det blåser
 • Se nya möjligheter och andras behov och fler perspektiv
 • Hitta synergier och få andra att samarbeta bättre 
 • Ha större påverkanskraft med fördjupat autentiskt ledarskap

Vår värld behöver fler ledare som utvecklat en hög nivå av psykologisk mognad - i affärsvärlden, i våra familjer, i föreningslivet och i alla våra viktiga samhällsfunktioner.

Möt din coach, Jessica Löwenhielm

Jessica är en fenomenal facilitator och coach som arbetar dedikerat med medvetandeutveckling och levererar exceptionella transformativa utvecklingsprogram. Efter 15 år som ledare inom internationella och nordiska organisationer (FMCG, Bank/Försäkring, Media och Utbildning) hänger sig Jessica helhjärtat åt sitt kall, att ge kraft till individer och ledare att utvecklas från insidan ut och integrera den större helheten av sin potential, bigger mind, open heart and spirit in action

Öppna dörren till din expanderade medvetenhet, ett högre ledarskap och ett mer meningsfullt och bättre liv. 

Investera i din livskvalitet

Vår förmåga att leva & leda hänger ihop med vår psykologiska mognad och medvetandegrad. Vertikal ledarskapsutveckling går utöver traditionella metoder för chefscoachning och traditionell ledarskapsutbildning – och fokuserar på att utöka ditt tankesätt. 

15.000 sek inkl moms för privatpersoner

20.000 sek ex moms för företag

Anmäl dig nu och få 15% rabatt innan 6 april. 

 Caroline Cronstedt

"Fantastiskt"

"...Förtroendet och bandet som Jessica skapar mellan människor som aldrig har träffats förut är fantastiskt... Har du chans att gå med i en session, gör det - du kommer tacka dig själv efteråt!"

Marika Jonmar

"Vilket Uplift!"

”Så kärleksfullt, insiktsfullt och tillåtande. Fantastisk blandning av övningar och teori. Utvecklande och så mycket kunskap som vi alla delade och fick med oss. WOW vilket Uplift!" 

Sofia Karlsson

"En gåva"

"...Så glad att jag gav mig själv denna gåva. Allt blev mer när vi gjorde det tillsammans när jag fick speglas och lyftas i trygghet och tillit av de andra i gruppen. Wow!..."

Säkra din köplats

Fyll i formuläret för att bli kontaktad inför nästa tillfälle och utforska om Uplift är rätt för dig.

Boka ett kostnadsfritt coachningssamtal

Ge dig själv möjligheten att upptäcka hur vertikal coaching kan ta dig ut på en resa av självupptäckt och utökat medvetande som förvandlar ditt liv och ditt ledarskap för alltid.

Hitta tid för 20 min digital fika i min kalender!